Home
Home

Annaly, Laurent en hun 4 zoons hebben het plezier om U te verwelkomen in hun huis te Banne in het zuiden van de Ardèche. Wij zijn de « bruine wolven », een woordspel met onze familienaam « Lebrun » en het feit dat we met onze 4 zoons een vriendelijke roedel vormen.

De wolven in de schaapskooi verwelkomen U in hun huisjes en bed and breakfast en bieden ook seizoensgebonden menu’s aan de tafel van hun restaurant. Ons team spreekt Nederlands, Engels en Frans en onze gehele onderneming is toegankelijk voor minder validen. Er is een grote parkeerplaats beschikbaar voor zowel lange als korte verblijven of om simpelweg een maaltijd te genieten aan de wolventafel. Je zult je hier zeker thuis voelen!

Home

La Bergerie

Dit karakteristieke gebouw is een oude schaapskooi uit de 18e eeuw met twee onafhankelijke huisjes, een logeerkamer, een onafhankelijke suite en een kamer voor een gastgezin en een table d’hôte.

La Bergerie is een oase van rust, gelegen in een gehucht genaamd « La Lauze » aan de voet van de heuvel waarop het kleine stadje Banne is gebouwd, waarvan het afhankelijk is. Het wordt omringd door wijngaarden en velden en biedt een onbelemmerd uitzicht op de omliggende bergen. Gezinnen en stellen zullen zich er prima thuis voelen.

La table du loup

“La Table du Loup” is een klein restaurant dat het hele jaar geopend is en is gehuisvest in het hart van de Bergerie. Onze keuken bestaat uit zowel gezinskost als innovatieve kost, en combineert exotisme met lokale producten van de Ardèche, het alles met een kleine Belgische inslag en vooral een beetje gekte.

De gerechten worden verzonnen met passie en de know-how van Annaly, de bazin (de wolvin). In de eetzaal wordt de service door de goed gehumeurde baas uitgevoerd; Laurent (de wolf). Het is niet ongewoon om één of andere helpende welp in de kamer of in de keuken te zien. We beschikken over een capaciteit van +/- 30 zitplaatsen.

Home
Home

Een regio om te ontdekken

De dichtstbijzijnde buren wonen op ongeveer 500 meter van “La Bergerie”, dus een rustige plek met een goed humeur, een uitnodiging om onder de bomen te dutten en naar het geluid van krekels te luisteren, de perfecte plek om te genieten van het geluk van de Ardèche. Een gebied rijk aan geschiedenis, ontdekkingen en avonturen dat de ogen van jong en oud zal doen glinsteren. Een lichtrijk klimaat bevorderlijk voor ontspanning. De zuidelijke Ardèche; een bubbel van zuurstof waar het goed leven is, een regio om te ontdekken!